top of page
Ieškoti

BB GLOW PROCEDŪRA - ILGALAIKIS ODOS TONAVIMAS

Atnaujinta: 2021-09-17

Alternatyva kreminei pudrai - ilgalaikio odos tonavimo procedūra "BB Glow"


Tik prieš pusmetį Lietuvoje pradėta atlikti ilgalaikio odos tonavimo procedūra vis dar laikoma naujiena. Ją darosi ne tik moterys, bet ir vyrai. Taip pat ji laikoma alternatyva kreminei pudrai, kuria siekiame sulyginti veido odos atspalvį ir paslėpti trūkumus.



Taigi, viskas ką Jums reikia žinoti apie "BB glow" procedūrą:


Tikriausiai kiekvienas iš mūsų kovoja su veide atsiradusiomis smulkiomis linijomis, netolygiu odos tonusu, randeliais po aknės. Tai gali atrodyti kaip niekada nesibaigiantis mūšis, tačiau tai tik vienas faktorius iš daugelio su kuo mes susiduriame. Amžius, hormonai, mityba, UV spinduliai ir kiti faktoriai gali turėti įtakos mūsų odos sveikatos būklės svyravymams. Dengimas odos dėmių ir didelių porų makiažo dėka yra geriausias trumpalaikis sprendimas, tačiau visa tai mes žinojome iki šiandien...


Jei esate pavargę nuolatos dirbti su savo odos trūkumais, dabar pats laikas susirungti paskutinei kovai su "BB Glow“ tonavimo procedūra.


"BB Glow" tonavimo procedūra naudoja naujausias technologijas ir moksliškai įrodytus metodus bei formuluotes, skirtas išspręsti šias ir kitas odos problemas.





Kas tai yra "BB glow" tonavimo procedūra?

Odos tonavimo procedūra yra naujausia odos priežiūros technologijos tendencija. "BB Glow" procedūros dėka oda intensyviai gydoma, naudojant "state-of-the-art" lazerio technologiją, leidžiančią įsiskverbti į giliausius odos sluoksnius. Šis lazerio įsiskverbimas stimuliuoja natūralią kolageno gamybą ir taip pat suteikia daugybę kitų privalumų. Kolagenas yra natūralus baltymas, randamas visame kūne, o tai padeda sukurti odai struktūrą ir elastingumą. Deja, kai Jūs senstate, Jūsų kūnas pradeda gaminti mažiau kolageno, kuris savo ruožtu sukelia raukšles, ko pasekoje prarandamas odos elastingumas ir tvirtumas. Stimuliuojant kolageno gamybą galima pagerinti odos išvaizdą ir tekstūrą, greitai, saugiai ir nebrangiai atsikratyti smulkių linijų ir raukšlių.


"BB Glow" tonavimo procedūra taip pat pripildo Jūsų odą BB serumu, pagamintu iš natūralių ingredientų. BB serumas yra naudojamas kartu su "Dermapen", kuris naudoja mikropelenus, kad įsiskverbtų į odą. Adatėles su kuriomis atliekama procedūra yra tokios mažos, kad jas vargu ar galima jausti, o pati procedūra yra labai švelni. Ši odos tonavimo procedūra pagerina Jūsų odos išvaizdą, išvalo ir atrakina poras. Tai pat pagreitina naujų odos ląstelių augimą, todėl Jūsų oda tampa sveikesnė ir ryškesnė taip mažindama odos senėjimo ląstelių poveikį.




Ko galima tikėtis iš "BB Glow" tonavimo procedūros?

Nustatykite savo lūkesčius aukštai, nes ši procedūra skirta greitam odos išvaizdos pagerinimui, o rezultatai pastebimi jau iškart po pirmos procedūros. Kai kurie patobulinimai, kuriuos galite pastebėti iškart, yra šie: mažiau strazdanų; Šviesesnė, daugiau spindinti oda; Didesnis odos tonusas; Mažiau odos spalvos pasikeitimo; Mažiau smulkių linijų ir raukšlių. "BB Glow" procedūra leis Jums labiau pasitikėti savo oda!


Kokie yra "BB Glow" tonavimo procedūros privalumai?

Svarbiausias odos tonavimo procedūros privalumas - tai, kiek laiko ji tęsiasi. Po tonavimo procedūros rezultatai gali matytis iki keturių mėnesių. Ši procedūra yra saugi, nes BB serume nėra parabenų, kvapų, alkoholio ir alergenų. Procedūra yra neskausminga, todėl galite savo įprastą rutiną tęsti iškart po procedūros. Jūs pamatysite procedūros rezultatus iš karto, bet serumas, kurį įvesime į odą tęs savo darbą dar dvi savaites. Daugelis klientų kartoja procedūrą du ar tris kartus, kad maksimaliai padidintų procedūros efektyvumą.​



Apibendrinant visą informaciją...​

Jei ieškote saugaus, veiksmingo ir ilgalaikio odos bėdų sprendimo, "BB Glow" tonavimo procedūra gali būti jums tinkamas pasirinkimas. Jūs galite atstatyti savo odos jaunatvišką švytėjimą, sumažinti aknės randelius, strazdanas ir raukšles, taip išgaunant savo natūralų grožį be invazinių intervencijų.


Susisiekite su mumis jau dabar!


Mes norime daugiau sužinoti apie Jūsų tikslus ir kaip mes galime Jums padėti pagerinti savo išvaizdą ir jausmą, kurio nusipelnėte.


​Kainos: BB GLOW ilgalaikio odos tonavimo procedūra: 99 EUR


2 189 peržiūros0 komentarų
Post: Blog2_Post
bottom of page