top of page
Ieškoti

NEKOKYBIŠKO PERMANENTINIO MAKIAŽO ŠALINIMAS​ IR PERDARYMAS NAUJAI

Atnaujinta: 2021-09-17

Pradėtos teikti naujos procedūros moderniausiu „Q-Switch“ modelio lazeriu. Tai tatuiruočių ir nekokybiškai atlikto ilgalaikio makiažo šalinimo procedūros.


Šalinant tatuiruotes, lazeris skleidžia šviesą, kurią sugeria odoje esantis tatuiruotės pigmentas. Lazeris siunčia intensyvius impulsus, tuomet dažas suskaidomas į mažas dalis, kurios pasišalina. Procedūrų kiekis priklauso nuo spalvos intensyvumo, (nuo pigmento odoje kiekio) ir pigmento gylio, kuriame jis yra. Procedūros yra kartojamos periodiškai kas 6-8 savaites. Šalinimo procedūros metu pacientas gali jausti nedidelį skausmą, oda gali pabalti, minimaliai patinti. Tačiau, lazeris tikrai nesukelia jokių šalutinių padarinių. Lengviausiai ir greičiausiai pasišalina juodu ar kitu tamsiu pigmentu padarytas permanentinis makiažas ir tatuiruotės.


Naujasis „Q-Switch“ modelio lazeris išsiskiria iš kitų tatuiruotes šalinančių lazerių ir tuo, kad po procedūros šiuo aparatu nesikeičia odos struktūra, nelieka randų, ko pasekoje, naujai perdaryti permanentinį makiažą yra gan paprasta. Reiktu žinoti, jog nekokybiškai atliktą permanentinį makiažą ar tatuiruotę pašalinti kur kas sudėtingiau. Ne profesionalo darytą permanentinį makiažą pašalinti gali prireikti net iki 6 procedūrų. Mėgėjišką ir apiblukusią tatuiruotę pašalinti daug lengviau – su naujuoju intensyviu lazeriu tokiai tatuiruotei pašalinti gali užtekti kelių procedūrų. Procedūra šiuo lazeriu trunka keletą minučių (priklauso nuo naikinamos tatuiruotės ar ilgalaikio makiažo ploto).


LAZERIU ATLIEKAME:

  • Spalvotų ir nespalvotų tatuiruočių šalinimą

  • Dalinį arba pilną ilgalaikio makiažo spalvos pašalinimą iš antakių, vokų išorinių kampučių, lūpų.

  • Ilgalaikio makiažo formos ir spalvos korekciją, raudonų, rožinių, oranžinių atspalvių antakių korekciją, kai spalva pasikeičia po permanentinio makiažo procedūrų.




ODOS PRIEŽIŪRA PO LAZERIO PROCEDŪROS:


Lazeriu paveiktos vietos negalima liesti, kasyti, kol nenukrenta šašiukai ir nepraeina paraudimas. Po procedūros oda būna paraudusi ir šiek tiek patinusi. Veido srityje (naikinant antakius, vokų linijų išorinius kampučius) patinimas būna didesnis, jis praeina per 2-7 dienas. Nenaudoti jokių kosmetinių priemonių, jei odoje yra susidarę pūslelės ar oda šlapiuoja (pirmomis dienomis po procedūros reiktų naudoti Bepanthen Plus kremą). Galima veidą atsargiai plauti švariu, grudnu vandeniu, bet būtina vengti baseinų ir pirčių apie 2-4 savaites. Gydoma zona turi būti saugoma nuo tiesioginių saulės spindulių, (esant reikalui (pvz. atostogos), būtina naudoti apsauginius kremus), negalima lankytis soliariume – apie 4 savaites iki šalinimo lazeriu ir tiek pat po jo. Po procedūros rekomenduojama gerti DAUG vandens, patinusią vietą pašaldyti sausu ledu.


SVARBU! Jei klientas yra linkęs herpes virusui, 5 dienas iki lazerio procedūros patartina gerti Acyclovir tabletes.


Post: Blog2_Post
bottom of page