top of page
Ieškoti

PHFORMULA - STEBUKLAS ODOS PRIEŽIŪROS PASAULYJE!

Atnaujinta: 2021-02-07

Progresas medicinos moksle bei kosmetologiniai tyrimai padarė didelę pažangą gydant ir gražinant odą be chirurginių intervencijų. pH FORMULA produkcija puikiai tiks klientams, kurie ieško ir reikalauja efektyvių, neinvazinių alternatyvų chirurginėms procedūroms. Tai kosmetika, kuri yra ištisa medicininė odos atnaujinimo sistema.


pH FORMULA produktai sėkmingai sprendžia tokias odos problemas kaip : AKNĖ, ODOS ROŽINĖ, ODOS SENĖJIMAS, PIGMENTACIJA. Šie baisūs odos "priešai", kurie kankina ne vieną moterį pH FORMULA pagalba - išsprendžiami.


pH FORMULA produktai sugrupuoti į 3 kategorijas: aktyvūs, gijimas- atstatymas ir būklės palaikymas.



"AKTYVIŲ PRODUKTŲ" GRUPĖ: pati aktyviausia. Savo sudėtyje produktai turi maksimaliai aktyvius ingredientus. Idealu naudoti prieš pH FORMULA odos atnaujinimo procedūras.



"GIJIMAS- ATSTATYMAS" GRUPĖ: produktai specialiai sukurti ne tik greitam odos atnaujinimui, bet ir norint išlaikyti jau pasiektus rezultatus, kad oda ir po procedūrų kuo ilgiau išliktų geros būklės.





"BŪKLĖS PALAIKYMO" GRUPĖ: šie produktai odą valo, apsaugo ir papildo reikiamomis medžiagomis.




pH FORMULA produkcija yra itin kokybiška. Ji kuriama laboratorijoje, kuri įsikūrusi Ispanijoje ir sėkmingai vykdo savo veiklą jau nuo 19a. pabaigos. Ingredientų formulės, kurios naudojamos pH FORMULA produktų kūrimui- 30 metų intensyvaus mokslo ir medicinos patirties rezultatas!


Džiaugiamės galėdami savo klinikos klientams pasiūlyti pH FORMULA procedūras.

Maloniai laukiame! ​


Prekiaujame pilnu pHformula kosmetikos asortimentu Kaune! ​

Savanorių pr. 139, Kaunas (I-V 8:30-17:00)

1 308 peržiūros0 komentarų
Post: Blog2_Post
bottom of page