top of page
Ieškoti

„Venus Legacy™“ – kūno dailinimo procedūros. Susikurkite tokį kūną, kurio visada norėjote!


Su „Venus Legacy™“ aparatu, kūno dailinimo procedūros vyksta saugiai ir veiksmingai. Pagražinkite figūrą, pašalinkite celiulitą ir suglebusią odą, sumažinkite riebalinį sluoksnį - atrodykite gerokai gražiau be jokių pastangų. Visa tai pasiekiama be skalpelių, randų, skausmingų operacijų. Rinkitės nechirurginę odos stangrinimo ir kūno dailinimo procedūrą su naujausiu 2022m. „Venus Legacy™“ aparatu "Ilgalaikio Grožio Klinikoje" Kaune, Savanorių pr. 139.





Kodėl „Venus Legacy™“?


Senstant žmogaus kūnas pradeda gaminti mažiau kolageno ir kaupti daugiau riebalų, kurie neišvengiamai, kaip ir raukšlės, celiulitas bei kiti senėjimo požymiai susiformuoja pačiose netinkamiausiose vietose.


Po „Venus Legacy™“ kūno dailinimo seansų pagerėja odos išvaizda, išsilygina raukšlės, akis badanti „apelsino žievelė“, sumažėja riebalinis audinys, o linijos atrodo dailesnės ir grakštesnės.





Kaip veikia ši odą stangrinanti procedūra?


„Venus Legacy™“ aparatas veikia skleisdamas daugiapolius radijo dažnio ir impulsinius

elektromagnetiniai laukus, kurie sukuria intensyvią šilumą po oda. Šis procesas suaktyvina kolageno ir elastino skaidulų gamybą, tuo pat metu sumažindamas riebalinių ląstelių tūrį.


Taip pat procedūros metu gali būti reguliuojamas impulsinis vakuumas (vadinamas VariPulse™). Tai reiškia, kad stangrinimo aparatas švelniai traukia odą aukštyn, leisdamas energijai keliauti gilyn į audinius, užtikrinant veiksmingesnį rezultatą.


„Venus Legacy™“ procedūros rezultatai apima visą kūną, kuris tampa lieknesnis, dailesnis, oda tampa stangresnė, o celiulitas beveik nepastebimas. Seanso metu, aparato aplikatorius lėtai šyla, kol audiniai pasiekia reikiamą temperatūrą ir visos procedūros metu išlieka nustatytame diapazone. Pajutus, jog Jums yra per karšta, apie tai būtina pranešti procedūrą atliekančiam specialistui, kuris lengvai sumažins temperatūrą ir procedūra vėl taps komfortiška.


Jei seanso metu naudojama ir VariPulse™ funkcija, aplikatoriui judant aplink sritį, juntamas švelnus odos siurbimas. Tačiau, jei jausmas nemalonus, jį taip pat galima sumažinti iki komfortiško pojūčio. „Venus Legacy™“ procedūros tuo ir yra patogios, kad tiek šilumos, tiek siurbimo lygius galima lengvai reguliuoti taip, kad jūs nejaustumėte jokių nemalonių pojūčių. Kadangi procedūros visiškai neskausmingos, tikėtina, kad netgi jausitės atsipalaidavę. Koreguojamoje srityje gali jaustis šiluma ar švelnus tempimas, bet išskyrus tai, jausitės visiškai normaliai.



Procedūra su „Venus Legacy™“ aparatu saugi visiems odos tipams


Moksliškai įrodyta, kad procedūros su „Venus Legacy™“ aparatu yra saugios ir veiksmingos visiems odos tipams bei atspalviams. Taigi nereikėtų jaudintis ar esate tamsiaodžiai, baltaodžiai, pasipuošę strazdanomis – visi nusipelnėte džiaugtis savo dailiu kūnu. Mėgaukitės atpalaiduojančia patirtimi, kuri duoda pastebimus rezultatus, o iš karto po „Venus Legacy™“ procedūrų grįžkite į savo įprastą gyvenimo ritmą.





Kam skirtos „Venus Legacy™“ procedūros?


„Venus Legacy™“ kūno dailinimo procedūros skirtos visiems norintiems atrodyti dailiau, jaustis gražiau ir labiau pasitikėti savimi. O labiausiai jos rekomenduojamos tiems, kuriuos kankina celiulitas,kūno riebalų perteklius, suglebusi oda bei kiti reiškiniai, kurių nepavyksta atsikratyti sveika mityba, mankšta ar kitomis panašiomis priemonėmis.


Trumpai tariant, „Venus Legacy™“ kūno dailinimas

skirtas tiems, kurie nori atrodyti gražiai be chirurginių operacijų.





Kiek laiko trunka procedūra?


Tikslus procedūrų su „Venus Legacy™“ aparatu laikas gali skirtis atsižvelgiant į jūsų kūno būklę. Tačiau įprastai vienas seansas trunka nuo 30 iki 45 minučių. Nors dažnai klientės pas mus sugrįžta būtent dėlto, kad pastebi kūno pokyčius jau po pirmojo seanso, vis dėlto suprantama, kad vieno apsilankymo, norint išties apčiuopiamų ir matomų rezultatų - neužteks. Daugumai mūsų klientų vienai sričiai atliekamos 6–10 odos stangrinimo procedūrų. Tikslus skaičius priklauso nuo kiekvieno asmens ir koreguojamos srities būklės. Seansus rekomenduojama atlikti kartą per savaitę.





Ar procedūros su „Venus Legacy™“ ilgalaikės ?


Pabaigus visą procedūrų kursą, rezultatai išlieka apie 4 mėnesius. Bet toliau kūnas vėl natūraliai pradeda senti, todėl priežiūra rekomenduojama kartą per mėnesį arba kas 3–4 mėnesius. Viskas priklauso nuo jūsų pačių genetikos.


Taigi, stebėkite save, mylėkite save ir kreipkitės, kai pamatysite, kad veidrodyje atsispindintis vaizdas jūsų nebetenkina.


Juk grožis jums tinka! Tad kodėl jo reikėtų atsisakyti.


84 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
Post: Blog2_Post
bottom of page